Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сухішвілі
21 листопада 2023

Сухішвілі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Konzerthaus Karlsruhe
Festpl. 9, 76137 Karlsruhe

Про подію

ЇХ ТАНЕЦЬ кидає виклик законам тяжіння

«Спробуйте підстрибнути і зробити рух у повітрі, а потім приземлитися на землю прямо на коліна, негайно підстрибніть і повторіть це знову і знову! Робіть обертання, стоячи навшпиньки в м’яких чоботях, так швидко, щоб ніхто не бачив вашого обличчя. А потім відразу опустіться на коліна і обведіть периметр сцени.

Водночас заворожуйте прекрасних дам, які спокійно й кокетливо дивляться на ваш мужній танець, коли ви шукаєте її ласки».

The Washington Post (США)

Відразу після свого заснування танцювальний колектив «Сухішвілі» почав давати гастрольні виступи по всьому світу, чим здивував людей багатьох народів світу.

Понад 90 мільйонів глядачів бачили її шоу в прямому ефірі – і вона насолоджується успіхом більше століття.

Колектив має близько 300 виступів на рік. Кілька мільйонів глядачів відвідують їхні подвиги в аншлагах у понад сотні країн світу, де, незважаючи на різницю в мові, із задоволенням читається назва групи Сухішвілі, чиї концерти ніколи не відпускали публіку додому без удару та запальні емоції.

Ось як про Сухішвілі говорять і пишуть у ЗМІ:

«Це не танець, а політ», «Восьме чудо світу», «Найкраще шоу на Бродвеї», «Магія з Джорджії», «Одноразове явище», «Небезпечні танці грузинських чоловіків», «Просто ідеальний», «Цінний народний танець у класичному вбранні» тощо. Daily Mirrors (Великобританія)

«Грузинські художники ідеальні. Це не танець, а політ. Буря на сцені».
New York Post (США)

«Дві з половиною години минають як секунди, перш ніж ви можете вирішити, що подивитися з найбільшою увагою, чим захоплюєтеся – музикою, надзвичайно красивими костюмами чи неймовірною технічної досконалістю танцюристів».

35 послідовних виступів у Парижі з аншлагом

15 послідовних виступів з аншлагом у Медісон Сквер Гарден

100 танцюристів і 2500 костюмів в одному виступі

Колекція костюмів Грузинського національного балету Сухішвілі включає різноманітні традиційні костюми для понад 150 танців, всі костюми виготовлені з ексклюзивної натуральної тканини та прикрашені вишивкою, розписом, аплікаціями, блиском та камінням... На початку, костюми виготовляв відомий живописець Соліко Версальдзе (1908-1989), нинішній художник по костюмах – художній керівник Ніно Сухішвілі.

Балетний етно-оркестр

Окремо варто відзначити балетний оркестр, в якому зібрані ексклюзивні музичні інструменти, музиканти володіють особливою технікою гри, якій неможливо навчити ні в одній музичній школі, вона передається з покоління в покоління.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код